01

SZOLGÁLTATÁSAINK

ELŐRE MEGHATÁROZOTT ÁRAK. GYORS ÉS PRECÍZ MUNKAVÉGZÉS

Ipari Megoldások

AZ EUROSMART drón adatgyűjtési szolgáltatásokat nyújt ipari létesítmények, finomítók, távvezetékek, szélturbinák, hajókikötők, gyártóberendezések, tavak, folyók és repülőterek, valamint lakossági infrastruktúra szolgáltatók számára.

Ipari fotógeometrikus és LIDAR | Helyszíni felmérés és térképezés | Épület és vagyonellenőrzés | Távvezetékek| Szélerőművek | Környezeti hatásvizsgálatok | Biztonság és védelem

A Drónok az ipari létesítmények ellenőrzését biztonságossá, hatékonyá és olcsóvá teszik.

Az ipari létesítmények  összetett rendszerekből állnak, amelyek szoros összefüggésben vannak egymással. Bármely rendszer elem meghibásodása költséges leállást és veszélyes körülményeket eredményezhet. A különböző finomítók, a gyárak és más ipari létesítmények magas fokú biztosági szabályozásoknak kell megfelelniük akár csak a külöböző energia termelő rendszerek, mint a napelem farmok vagy a szélturbinák.

A drónos vizsgálatok átalakítják a hagyományos eszközellenőrzéseket. Az új megoldások nagy fokú pontosságot és , részletes elemzéseket biztosítanak a felszállás után néhány órán belül. Ezenfelül a drónos vizsgálatok és a felmérések, térképezés és változás figyelés sokkal biztonságosabbak, mint a hagyományos módszerek. A fejlett technológiák, mint például az ipari fotógeometria és a LIDAR, valamint a több csatornás érzékelők és az analitika használatával a drónok megbízhatóbb elemzéseket és döntés előkészítési adatokat hoznak létre. Ennek köszönhetően jelentősen csökken az állásidő valamint a kiesésből keletkező kár.

RENDELJE MEG SZOLGÁLTATÁSUNKAT