04

RÓLUNK

A JÖVŐBE REPÜLÜNK

Eurosmart Kft. egy 1994-ben indult családi vállalkozás. A tulajdonosi kör mindig is nyitott volt az innovatív ötletekre, megoldásokra.

2018-ban elindítottuk UAV szolgáltatási és rendszerfejlesztési üzletágunkat, melyet rögtön ki is bővítettünk egy szakirányú oktatóközpontal.

A szolgáltatás beindítása előtt 2 évet csak azzal töltöttünk, hogy a lehető legtöbb helyen teszteljünk és a megfelelő rendszert kialakítsuk. Mára elmondhatjuk, hogy az ország bármely pontján, bármilyen iparági környezetben képesek vagyunk professzionális munkavégzésre. Ehhez rendelkezésünkre áll Magyarországon egyedülálló eszközparkunk, amit immár 7 drónpilóta üzemeltet. Minden szakemberünk rendelkezik nemzetközi drónpilóta jogosítvánnyal és teljeskörű felelősségbiztosítással.

Alapító tagok

Tóth Árpád.jpg

Az Eurosmart Kft tulajdonos-ügyvezetője. Több mint 25 éves cégvezető tapasztalattal a háta mögött mindig nyitott volt az innovatív technológiai megoldásokra és azok alkalmazására. Kitartó következetességével és energikus személyiségével mindig olyan szolgáltatások, megoldások fejlesztésén dolgozik, mely valódi értéket képvisel és biztosít az ügyfelei számára valamint olyan egyediséget sugároz, ami az egyik kiemelkedő jellemzője az Eurosmart Kft-nek.

Kránitz József.jpg

16 éves technológiai óriásoknál (Intel, Microsoft) töltött idő olyan örömteli pillanatai  után, mint például a Pentium4 processzor, Xbox 360 és Xbox One sikeres magyarországi bevezetésének tervezése és az értékesítési hálózat kiépítése és fejlesztése, az érdeklődése a legújabb technlógiai megoldások irányába fordult 

A digitális térinformatikai megoldások valamint  a drónal elvégezhető feladatok fejlesztése  valamint ezen szolgáltatások országos és országhatáron túlmutató értékesítése az elsőszámú feladata. Minden olyan megoldás fontos számára, mely gyorsítja és környezetbaráttá teszi a jelen megoldásait.