01a

DRÓNOS OKATATÁSOK

Napjainkban elérhető drónok kezelésének elsajátítása bárki számára elérhető, azonban az ipari célra használható eszközök megfelelő beállítása és azzal történő felvételezés már túl mutat a drón reptetésén.

Képzéseink során figyelembe vesszük és oktatjuk a mindenkor hatályos vonatkozó rendeleteket (nálunk végzett pilóták minden későbbi változásról is értesítést kapnak).

Tapasztalt drón pilótáink által tartott képzéseken elsajátítható az ipari célú drónok üzembiztos kezelése a különféle érzékelők és felvételező alkalmazások megfelelő paraméterezése és az időjárási körülményekre vonatkozó tudnivalók ismertetése. Külön figyelmet szentelünk a tervezettől eltérű működések, vészhelyzetek megfelelő kezelésének.

A tanfolyam elvégzésről adunk dokumentumot, de fontos tudni, hogy ma még nincs akkreditál drón pilóta képzés (törvényi szabályozás nem megléte miatt) tehát hivatalos drón pilóta igazolvány sem létezik még Magyarországon.

Amennyiben ezen a téren változás áll be akkor természetesen tananyagunk minősítteteni fogjuk és egy kedvezményes árú különbözeti vizsgával megszerezhető lesz a szükséges vizsga.

A személyes elméleti és gyakorlati oktatás előtt mindenképp szükséges egy e-learning tananyag áttanulmányozása, annak érdekében, hogy a szükséges alapismeretek birtokába érkezzenek, ennek köszönhetően több időt tudunk szentelni a gyakorlati és tapasztalati információk átadására.

ROBOTIKA OKTATÁS

Oktatási célra használható, programozható robotképzés

A programozható robot olyan forradalmi oktatási megoldás, melynek segítségével a felhasználók játékos formában szereznek többlet információt a matematikáról, fizikáról és programozásról.

Oktatásunkon részletes ismereteket szerezhetnek a felhasználók az eszköz képességeiről és a programozás alapjairól.

 

  • 46 programozható alkatrész

  • 6 Programozható AI modul

  • Alacsony késleltetésű HD FPV

  • Scratch & Python kódolás

  • 4WD mozgásirányú mozgás

  • Intelligens érzékelő páncél

  • Több izgalmas harci mód

  • Innovatív Hands-On Tanulás